Sunday, March 28, 2010

Midagi eilsest

Eile käisin koos trenniga ühes ilusas linnakeses, mis asub kirre Eestis Venemaa lähistel. Jaa, kui te pakkusite Narva, siis õigesti tegite. Ei ole see linn üldsegi nii ilus. Väga imelik on tänavatel näha seda, et pmts 80% elanikest on vanurid. Õudne. Aga võistlustest siis natukene. Üle pika aja oli mul tahet teha oma parim võistlus. Heh, Sillu üles eelneval päeval" Paned kinni onju:D". Njaa... natukene liiga palju oli oodatud. Alustades sellega, et mul peaks olema juba piisavalt mõistust, et ENNE SAMAL PÄEVAL ENNE VÕISTLUSEID EI TASU KUMME LIIMIDA. Ma oletan, et see on teile nagu hiina keel. Lihtsamini öeldes, see on sama hea, kui ollakse terve elu käidud jooksmas tossudega ja üks päev pannakse jalga kingad. Targalt öeldes, kui liimida kumm samal päeval üle( või kummid), siis reketi alus annab teissuguse põrke + arvestades, et mul on suhteliselt kiire alus, siis on sellegaraske toime tulla, kui ei ole enne harjutanud. Ja kuigi ma pingutasin väga ja panin oma mõistuse tööle, ei saanud ma kuidagi selle pagana reketiga hakkama. Väga üllatav oli minu puhul see, et ma jäin väga rahulikuks ma ei kirnud ennast ega reketit. Kas ma hakkan tasapisi puberteedieast väljuma? Vb tõesti, see oleks tore:)
Tagasi jõudsime Narvast kell kümme, käisin enne veel poest läbi ja kõndisin jala koos ühe trennikaaslasega Magistralist koju. See ei ole üldse pikk maa. Bussis ma magasin terve aja. Ma tean, et ma magan alati väga imelikes asendites( bussis). Eile magasin nii, et alakeha oli kahel istmel ja jalad olid vastasistme peatoele pandud. Ning ühe trennikaaslase jaoks oli ilgelt tore, mu jalataldu kõdistada ( peaks mainima, et ei karda talla alt kõdi) Njaa, Kaspar, ei vedanud sul;)
Enne magamaminekut vaatasin Kanal2-st "Printsessi päevikud 2". Ning siis keerasin magama.
Hommikul, õigemini päeval, tõi isa mulle voodisse kell pool 1 noorema kutsu, ning too ajas mu üles. Thanks alot! Siis öeldi mulle, et kell ei ole pool üks vaid pool kaks juba, kella keerati ju! Mõttest käis läbi Mis krdi vahet seal on, kas kaks või pool üks, kas või pool kuus, miks ma magada ei või? Isa laseb vahel kella kolmeni välja, aga eiiii, Marika peab meil ikka ärkama siis, kui kõik on üleval, et ta jumala eest ei magaks, kui meie ei maga enam. Teate, mis.... Ah ei midagi, ma lihtsalt ei viitsi ega taha enam neid kiruda, MUL ON KOPP NEIST EES. Ja, kui nad rikvuad ka mu järgmise nv ( 3. aprill 2010- 4.aprill2010) ära, siis ma ei tea, mida ma teen. Ma lähen lolliks siis.
Aga meie poisid olid Põlvas eile tublid, tõid võidu koju ( Kaarel ja Rauno). Kui ma õigesti mäletan oli seis 2:1, aga ma võin ka eksida.

Nautige seda viimast vaheaja päeva, TSAU!

Wednesday, March 24, 2010

Oh seda lõbusat vaheaega

Jälle magamata. Aga vahet pole, harjunud juba.
Ostsin endale kummikomme pärast trenni, nüüd on süda paha, aga üle suht pika aja ostsin ma endale peost miskit söödava niisama näksimiseks. Suhteliselt pikalt olen ma kogu aeg küsinud endal, kas ma tahan seda või ma vajan seda, ning jään selle jurude, et tahan ja ei osta. Täna mõtlesin, et mille jaoks ma seda raha kogun? Ei tea, milleks seda siis hoida. Muidugi laristada ka ei ole mõtet, aga keelata ennast kogu aeg on ka tobe. Päris hea lause on see, et Ma ei ole piisavalt rikas, et osta nii odavaid asju. Aega võttis, aga asja sai, sain sellest lausest lõpuks aru. Ega ei ole jah mõtet osta mingid odavad teksad, mis lähevad kuuga katki ja tuleb uued osta. Parem osta mingid kallimad, mis peavad aastakese vastu.

Täna mul viskas ikka väga üle ühe inimese lapselik käitumine. Oeh, jah. Tundub nii, et see vaheaeg möödub üpriski rahulikult:) Võib-olla see ongi hea, aga hea reede peale loodan ma siiski(A)

Tsauka!

Monday, March 22, 2010

Võiku on ilus

Lõpuks suudan minagi märgata, kui mõttetult üksluine meie maailm on. Ma olen muidugi varemgi tähele pannud seda, et paljudes lauludes on ühesugused laused/ väljendid, aga eile hakkas see mind häirima, kui ma uurisin, mis tuleb muusikakanalitelt. Nt, üks väljend, mis on no nii paljudes lauludes.. à la Fly next to me, või can't live without you. Teemast kõrvale põikudes, aga mind häirivad need lauljad, kes nö"kasutavad" kunagiste hittide muusikat. Võtame nt Madonna, kes kasutas ühes oma loos ABBA muusikat. Oh, ei mina mäleta, mis laul see oli, kus ta oma ujumiskostüümis suure maki kõrval tantsis ja väänles. Paljud esitajad kasutavad Queeni muusikat. Come on, ole ise tegija ja mõtle lahe hitt välja, mitte ära kasuta vanu häid asju. Aga tulles esialgse teema juurde tagasi.Nagu Kaarelgi on maininud, et temal on uudiste vaatamine ülevisanud, sest seal ei ole mdiagi uut, lihtsalt arvud ja sündmuspaigad muutuvad. Ja damn, tal on tuline õigus. Venemaal tegi mingi lennuk hädamaandumise metsa ja inimest kaheksast said kannatada vs Eestis tegi lennuk hädamaandumise Ülemiste järve sai kannatada ( ma nüüd täpset arvu ei mäleta) inimest. Erinevused on ainult kohas, ajas ja kannatada saanute arvus. Aga ei viitsi enam maha laita meie ühiskonda.

Nüüd asi, mis ma siia kirjutan, võib kõlada ja arvatavasti kõlabki väga imelikult. Ja ma tean veel ainult ühte inimest, kes on mõelnud sama mõtet. Ma olen päris mitu korda mõelnud, mitu inimest tuleks mu matustele, kui ma ära suren. Creepy mõtlemine küll, aga mul on sellised mõtted peast läbi käinud. Aga aitab halvast.

Täna on võrredes eilsega ilus ilm, kuigi õues on jahedam kui eile. Vaatasin eile üle pika aja telekast mängufilmi ("Võidusõit"). As always happy ending ja hea võidab paha. Jõuan tagasi esialgse teema juurde? Cliché, seda on igas filmis, ka kõige paremas filmis on alati klišee. Kurb, aga tõsi.

* Ärge passige kodus
* Meie hundi enne 7. juunit me ei näe
*Korraldame miskit vaheajal koos
* Lähen ja olen täna kasulik
Tsauka!

Sunday, March 21, 2010

Iroonia on intelligentse inimese rõõm

Küll mulle ikka meeldib, kui viisakad me üksteisega oma peres oleme ja näitame oma hoolivust omamoodi välja ning ei karju üksteise peale ja oleme rõõmsad ja hindame üksteise vajadusi + meile meeldib, et me saame tegeleda asjadega, mis vahel ei ole üldsegi head ja me anname alati üksteisele hingamis ruumi, me ei sõima üksteist ja me naudime üksteise seltskonda ja üleüldse on meil maailma parim ja hindamatuim perekond, parimat ei ole!

Me, sarcastic!? Nooo.....

I am thankful what I got, but sometimes I just need smth else, something new. But always we come back for our old life...We always do.

Hehe, pärast reede õhtut on sõrmes pisike auk:)
Täna öösel lennujaama meie hundi saatma. Loodetavasti ei maga sisse.

Tsau!

Saturday, March 20, 2010

Kuri postitus

Ma olen väsinud kõigest sellest jamast. Ma tahaks puhata, aga ma ei saa puhata isegi oma kodus. Kogu aeg on mingi krdi siblimine, tormamine, tõmblemine. Miks kurat ei või inimesed rahulikud olla nädalavahetusi, eiii, paneme pesumasina tööle, mis undab nagu mingi lennuk ja siis käime hommikuti minu toas mingeid asju võtmas. Ja nii nädalast nädalasse. Ma ei taha enam. Ausalt öeldes, isegi siis, kui ma pidin Kakumeäl ärama kell 5 hommikul, oli mul nii vürd kui võrd puhanum tunne, kui kodus. Sest keegi ei elanud seljas. Täna ka, ma jõuan kell neli koju, ma olen väsinud ja tahaks magada mingi 12 tundi... mkm, milleks, pesumasin tõmbleb ja möirgab seal köögis. Ausalt, ma üürin endale ühika ja lähen sinna magama. Mind häirivad veel Anneliisi naabrite koerad. Mingid pisikesed junnid, keda lastakse välja iga nv hommikuti kell 8 õue ja siis nad hakkavad seal lõugama ja lõugavad kuni päevani välja. Kuna need pisikesed nuustikud lõugavad, siis hakkab ka Anneliisi koer( suur dogi) karjuma...ei usu, et krt terve maja rapub. Ausalt, ma grillin need pisikesed s*takotid suvel ära. Pistan varda p*rse ja grillin ning söön koos ketšupiga ära.
Mind ajas närvi veel Mafia ka... üks arvtuimäng... pagan, õõhhh....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okei, ma olen nüüd ennast välja elanud.
Tore, ma lähen teen nüüd oma inglise keele teste edasi ja harin ennast.
Heh, sain täna ainult 8 tundi magatud.. ma ei tea, kas ma olen veel 100% "korraski", aga njah. Eilsest õhtus nii palju, et väga väga super oli. Joogid, vessu ja kõige tähtsam, meie super seltskond! Kuigi ma suutsin eile oma käed kolmest kohast katki teha, eriti ühes kohas on üpriski kena haav, on kõik hea. Ma ei tea, mis pläma ama seal teile ajasin, lihtsalt elasin vast ennast välja as usual, aga tore siiski, et kuulasite:) Mingi moment seisime mina, Silver L. , Kutsa, Sillu, Erko ja Kaarel ringis ja laulsime Kutsale laulu. Tundus nii, et Kutsa küll millestki aru ei saanud. Lõpu poole toimus meil mingi massaažiklubi. Hehe, Kilu sai ikka päris korralikult nahutada, sry, kui peksime vahepeal liiga kõvasti sind.
Tahaks siia niiiiii palju asju kirja panna, aga ma jääksi siis kirjutama. Üldiselt võiks lihtsalt hetke plussid ja miinused välja tuua.
+
* Meil hakkas sulama, jehuuu
* On vaheaeg
* Kõigest kaks kuud suveni ( pmts kaks kuud)
* Positiivselt mõtestatud

-
* Meil hakkab varsti üleujutama siin
* Väga kuum teema, aga. Loodame, et me ei jää oma joogiveest ilma
* Ma peaks rohkem lugema, mitte ainult kohustuslikku kirjandust

Aga jah, kindlasti näeme vaheajal ja jälle teeme kõik koos midagi:)

Nautige meie ilusat ilma ja olge tublid!
Tsaooo!

Friday, March 19, 2010

Mulle pakkus treener juba päris mitu kuud tagasi reisi Saksamaale... Koheselt ütlesin ma ära...no ei tahtnud ma sinna minna ja niisama raha raisata. Siis nädal aega tagasi mõtlesin, et siiski võiks ju minna... Tahaks nagu, samas ei taha ka, siiski vist tahaks. Aga, saades teada, mis kuupäeval see on, tuli siiski otsuseks, et jääb ära. Reis on siis 2.-6. aprill. Njaa... kahju, aga eks neid pakkumisi tuleb veel.
Täna toimus meie koolis etendus "Kaotajad". Näitlejateks olid siis meie kooli kümnendikud, täitsa tublid olid. Aga peaks nentima, et minu jaoks jäi see etendus veits pinnapealseks, aga hea töö siiski. Lahkudes aulast, avastasin ma, et ukse kõrval seisavad Länsu, Janet, Grissu ja Gregori... vist(A) Heh, oli alles see nüüd üllatus.
Õhtuks on plaanid tehtud ja loodetavasti tuleb ka homne päev mõnus ja tore:)

Aga meil hakkas vaheaeg, haha, ja teil ülikooliõpilastel ei ole vaheaega, kadestage meid;)

Tsauka!

Wednesday, March 17, 2010

Smth


Peaks ära mainima, et ma naersin Signe lille jutu pealeXD


Aga, tahtsin ennist kirjutada seda, et teisipäeval läksin ma hommikul üksi kooli Kakumäelt. See oli midagi võrratut. Rahulik, vaikne, kuuled oma igat sammu, kuuled oma hingamist ja mitte kedagi ei ole... Lihtsalt, kõnnid üksi vaikuses varahommikul. Linnud siutsusid ja kuskil kräunus mingi kass. Mustamäel on nii palju sagimist, autode müra ja sada jama veel. Seal oli nii mõnus värske õhk lihtsalt ja VAIKUS... Super!


Vahel mõtlen minagi, et tahaks siit ära kuhugi vaiksesse hubasesse kohta, kus kedagi ei ole, keegi ei sega, samas ma arvan, et ma läheks üpriski ruttu hulluks, kui ma ei saaks inimestega suhelda.


Nii vaikseks kõik on jäänud Su ümber ja Su sees...(8)

Lõbusad seiklused Kakumäel vol.2

Hommikune äratus oli üpriski jube, jälle. Pmts, väga pikalt ei viitsi rääkida, aga eile oli liilus täiesti meie vastu, troll läks katki ja buss ei tulnud + veel oli külm... Aga eile ma avastasin, kui rõve näeb välja see, kui tibid hoiavad oma kätt selliselt imelikult, pool kõveralt enda kõrval... Loodan ,et saate aru, mida mõtlen. Aga see käehoiak meenutab mulle vägagi Scary Movie 2 osa seda tüüpi, kellel oli see pisike v*rdjas käsi. Ausalt, nende tibide käed meenutavad seda sama vastikut pisikest kätt, kui nad seda nii hoiavad.

Aga tahaks see nv teid kõiki kindlasti kindlasti näha, ning loodetavasti me teeme koos midagi lõbusat:)

Kannatage veel need kaks päeva ära, tsaukaa!

Monday, March 15, 2010

Lõbusad seiklused Kakumäel vol. 1

Jõudsin siin eile mingi kuue paiku Anneliisiga Kakumäele. Tegime süüa, ma katsetasin natukene oma kaamerat. Passisime niisama tühja, kuigi aeg läks väga ruttu ja lõbusalt, midagi erilist me ei teinud. Selle asemel, et õppida, vaatasime me "Kariibi mere piraate". ca kell kümme käisime pesemas ja Anneliis vajus magama ära, mina lahendasin veel pool tundi sudokusid. Muidu oli uni hea, aga äratus oli kell 5!!! ÕÕhhh, ma ei ole harjunud, kahjuks uni kadus ka ära, est voodi oli väga külm, kuna kuskilt mingist praost puhus tuuleke( ma magasin akna all) + me ei olnud maja kütnud. Ei, hästi läheb. Okei, 45 mintsa vedelesin voodis, siis võtsin julguse kokku ja tulin voodist välja. Jube, jube! Sõime, Anneliis jõudis õnneks dušši all ruttu valma, jõudsime täpselt bussipeatusesse nii, et buss sõitis kohe ette. Täiesti õudne, buss nr 10 haises nii jubedalt, selline tunne nagu buss oleks vingugaasi täis... Esimesed pool tundi pärast bussireisi oli süda paha ja jope haises. + mind häiris see, et buss peatus peatustes nii, et viimase ukse ette jäi alati mingi suur lumemägi ja bussijuht tegi ikka selle ukse lahti... Kas see on mingi mõnitamine? Tuleb kohe meelde, kuidas Nurme peatuses üks tädike vajus lumehange sisse ja 2 minu kõrval seisvat nooreest ei aidanud teda, shame on you K. ja L. ! yeah(H). Vähemalt ma jõudsin täna õigeks ajaks kooli... Ma kõnnin kodust koolini 3 mintsa, aga ikkagi jään ma alati esimesse tundi hiljaks. Õudne, ma peaksin häbenema. Koolipäev läks hästi. See algas bio kontrolltööga, õpiku abil saan ikka hea hinge... Põhjamaade kultuuriloos oli ka rühmatöö ja siis pisike tunnikas, Olime tublid, high five(H) Natuke pärast poolt kahte olin kodus, kaheks tuli Anneliis mu juurde, olime poole viieni minu juurest ja siis liikusime tagasi. Tagasitulles oli meil valida, kas lähme 21A-ga või 21-ga...valisime 21A. Kui bussijuht poleks otsustanud Kullerkupus, et ta ei sõida vilkuva rohelisega üle, oleks me selle bussi peale jõudnud. Jäime oma 21A-st maha, läksime trolluga Zoosse ja sealt 21-e peale. Jõudsime süüa ja jalutasime tsipa Carlosega aias, ma tegin veits pilte. Kuna mul picasawebi ei ole, siis pilte üles panna ei saa. Nüüd istume niisama, õgime friikaid, kuulame musa ning varsti oleme kasulikud.

"Pagan, Sa oled suguline tibu!" Sellised on siis Sky Plusi Akoni ja David Guetta laulu tõlge ( Sexy Chick). Ei, hästi läheb. Õhtul arvatavasti veel poodi, ei tea, kuidas homme selle ärkamisega on.
Külmikus ootab hea šampanja, aga seda ei saa, niu-niu... Aga ma nüüd lippan kuhugi maja peale.

Tsaukaaa!!!!! Btw, Carlos läks hulluks ja meil on siin hullumaja.

Sunday, March 14, 2010

Have you ever got a feeling, that there's a hope... Everything is f*cked up, but you see the light at the end of the tunnel... Well I have. I don't know why, but I have this feeling, that maybe everything will be okay, I hope, that everything will be alright. Why couldn't we just get along.... As we used to...

Eilsest kevadisest ilmast sai jäle mingi nõme ja vastik talvine ilm. Täelik saast, mis sellel ilmataadil viga on? Selline tunne, et võtan kühvli ja lihtsalt hakkangi seda lund siit minema kühveldama... Ma ei tea, kuhu ja kuidas, aga kuidagi ikka. Eelmise aastal märtsis oli vist tätsa ilus ilm juba... ega ma täpslt ei mäleta, aga eelmise aasta märtsis oli kõvasti parem. Kohe väga palju parem.
Eile siis käisin Kaarliga Stroomis jalutamas. Mõnes kohas oli lumi päris roheline ning vajus tsipa läbi, aga mõnusalt vaikne atmosfäär oli seal... väga sobilik.
Ma olen viimasel ajal üpriski väsinud õhtuti, uni lihtsalt tuleb peale. Nii mõnus on jääda magama, magades ei ole reaalseid mõtteid, ning argipäevaelu on ööseks unustatud. Vahel tahakski õhtul magama jääda ja mitte enam kunagi üles ärgata...

Loodame, et see ilm hakkab vaikselt kevade ilmet jälle võtma.

tsau.

Saturday, March 13, 2010

13. märts 2010

Nagu enamus eestlasi vaatasin ka mina eile eesti eurolugu. Peab mainima ,et ma olin üpriski pettunud... Enamus laulud olid mingi inisemine...Vaadakem Piret Järvist.... khm, lauluhäält nagu poleks ollagi, vabandust, kui ta oli kellegi lemmik, aga mulle tema laul ei meeldinud. Võib-olla Lenna ja Malcolmi laulud olid tõesti head, aga need on ka sellised, mida võiks kuulata raadiost niisama taustaks. Haha, mulle meeldisid Oti ja Märdi laulud ka rohkem, vähemalt need olid naljakad ja ajasid naerma. Heh, eriti head kommentaarid olid neil "targa mehe taskust" kohta, ei tea, miks see mulle naljakas tundus, aga oli. Võimalik, et asi oli selles, et ma olin lihtsalt väsinud. Minu arust, on Eurovision kujunenud pigem mingiks poliitiliseks võistluseks, kui muusikavõistluseks. Vähemalt minu arust kunagi ammu, siis, kui ma veel noor olin... Ei ,tegelt minu arust varem hinnati tõesti laule, nüüd aga, antakse punktid ainult naaberriikidele jne jne. Nõme. Pangu siis nimeks Politivision vms. Oh jah, mis seal siis ikka, vähemalt Rybakile meeldis Oti ja Märdi laul... Mis see nüüd oligi... Mingi ühiskonna värk oli, ei tule pealkiri meelde, sry(A)




Aga nii palju siis tänasest päevast, õues on ca +3 kraadi. Ilus ilm on, peaks kuhugi minema täna ja nautima seda märtsikuu sooja päikest.






Ärge teiegi kodus passige, nautige õues päikest. Signe võib panna endale pleedi peale ja rõdul päikest nautida(A) * Hopefully ta ei löö ming karguga pähe, kui ta mind järgmine kord näeb*


Tsäu-Pläu;)



Friday, March 12, 2010

Maailmas ei ole ühtegi normaalset inimest ja see on lahe!

Sunday, March 7, 2010

Üpriski tore nv oli. Laupäeval teenisin endale tsipa taskuraha, olin 11 tundi söömata, õhtul käisime Buldogis, ööseks jäin Länsu juurde, mingi tüüp hüppas Rauntsile lumes selga, Janes oli purjakil, sain magada vahelduva eduga 4 tundi, olin jälle söömata, Siilis tegi kõht trikke, vaatasin täna klassiõega näitust Kristiines jne jne. Kohutav väsimus on, aga õhtul veel sünnipäevale(Y) jeei.
Teate Kristiine kaubanduskeskuse peaustel on rohelised ja punased sildid, loogiliselt siis, seal, kus on roheline, sealt saab sisse/välja, kus punane, sealt ei saa. Mingi tädike ootas päris pikalt, et keskmised uksed, kus on punased sildid, avaneksid...heh..
This is like a flashback (8)
peaks nüüd õue minema ning siiiiiis ennast veits korda tegema, vot...tak.
Tsau!

Thursday, March 4, 2010

Kannatus saab lõpuks lihtsalt otsa

Ma ei salli silmakirjalikke inimesi... Muidugi igas ühes on natukenegi silmakirjalikkust, sinna ei saa parata. Aga mulle ei mahu pähe, kuidas võib seda silmakirjalikkust, valet ja reetmist nii palju olla. Jutt käib ühest inimesest, kes vist tahab tulevikuks kõik suhted endal ära rikkuda. Läheb ühega välja räägib teisest p*ska kokku, siis saab selle teisega kokku ja räägib temale esimese kohta crappi kokku. Ta on välja rääkinud isegi oma parimasõbranna saladusi välja rääkinud, ning mustab kõiki järjest. Ta mustab absoluutselt kõiki oma klassikaaslasi. Mulle ei mahu lihtsalt pähe. ISe käitub tundide ajal ülbelt, möliseb ning, ku ikeegi teine on mõnel päeval halvemas tujus ja möliseb õpetaja, siis tema sõimab näo täis ja ütleb, et, mida sa paugud üle klassi, pinda käib. + veel see, et ta vihkab mind suhteliselt mõttetu asja pärast...ja alles REEDEL palus ta mul endaga kokku saada. Lahe sõbrannatsema käib eksju. Aga vot, ma olen talle neid tujusid juba sada korda andeks andnud, aga enam ma ei viitsi. Las ta olla vihane mu peale, rikub enda närve, mitte minu omi ju, nii et, lasku käia. Ise teab, mis teeb. Aga sellega võib ta arvestada, et minu poolt ta tuge ja abi enam ei saa ja kõik.

Aga millestki heast ka. See muidugi ei ole hea, et lund sajab jälle. Võiks hakata sulama jälle:) See oleks hea. Ning kõigest 2 nädalat veel vaheajani. Loodetavasti siis vähemalt vaheaja vältel sulab suurem osa ära.
Aga kokkuvõtvalt oli täna hea koolipäev. Kõigest 4 tundi ning homme on ka 4 tundi. Mõnsu lebotamine käib. ;)

Aga olge tublid siis ikka, Tsao;)