Friday, July 23, 2010

Kaua võib?

Sissejuhatuseta ütlen, et ma olen tavaliselt salliv inimene. Mul pole midagi mu naabrite vastu, ma isegi ei tunne neid. Aga 5. korruselt naabrid, kes on otse meie pea kohal... need on ikka parjad... ma ei tea, mis asjad. Tegelikult, mind häirib vaid üks neist pereliikmetest seal. Pereema. Ma ei ole teda kordagi näinud. Tavaliselt ta elab siin vaid harva nädalavahetuseti, see suvi elab ta kogu aeg siin. Hääle järgi on ta üpriski noor. Neil peaks olema väike poeg, vanuses 4-6 vist. Kuna minu aken ja rõduuks on lahti ja samamoodi kas neil, on kuulda kõike, mida see naine seal räägib. Või, õigemini öeldes kiunub ja karjub. Iga päev on mu tuppa kuulda, kuidas ta karjub või möliseb oma väikse pojaga. Peaks juurde lisama, et tegu on vene perega ja sellel naisel on parajalt temperamenti, natukene liigagi palju. Üks asi on karjumine, teine asi on selline vastik veniv hääl, mis lihtsalt kõikab kõrvu ja aju. Ma ei saa aru, kuidas suudab üks inimene päevast päeva sõimata, olla pahur, möliseda ja suitsetada seda suitsu nii palju, et terve mu tuba haiseb vahel. Täna oli väga hästi kuulda, kuidas proua Möliseja rääkis kellegiga telefonis. Tahtmatult kuulsin ma, et tegu on ta tütrega. Võib-olla teise abielu tütar või tütar elab iseseisvalt. Vanust ma ei saanud teada, aga jutujärgi, mille üle ema sõimles teda, oleks võinud tegu olla teismelisega. Põhiteemaks oli see, mis seda naist närvi ajas, et tütar valetab ja ei loe ning nutab alati, kui ema temaga räägib. Okei, see selleks. Mul suva, mis see tütar seal tegi või ei teinud, mul ei ole temast kahju, mul on lausa suva, aga pagan küll, kuidas see naine mind närvi ajas. Need põhimõtted, mida ta välja ütles, need lause ehitused. See kõik oli vastu karva ja vasturääkiv. Tuues näite.
"V*ttu küll, mida sa vingud jälle. Muidugi, p*tsi küll, te noored ropendate ja vaatate pornot, aga nah*ui, miks te ei või vahel ka korralikud olla?"
Jutu käigus rääkis ta veel, et tütar ei austa teda. Karta on. Kui tahta enda vastu austust, siis peab ka vastavalt käituma, et tekiks tahtmine austada. Mina küll ei tahaks austada sellist inimest, kes ise päevad läbi möliseb ja alavääristab ning oma suuvärki ei hoia üldse.

Lihtsalt viskas kopsu üla maksa see täna. Ei, ma ei vihastanud ega midagi, ma ei teinud teist nägugi, aga mind lihtsalt pani järjekordselt imestama see käitumine. Võib-olla on sellel naisel tume minevik, võib-olla on ta lihtsalt bitch. Võib-olla ma ei tohiks teda üldse arvustada. Maailmas peab ju selliseid ka olema, või, mis?

Btw, sain oma koolisisese teooriaeksami tehtud, 3 viga oli, lubatud oli 6. Jehuu;)

Aga olgu mõnusad, nvks lubas vihma;)

Tsau!

No comments:

Post a Comment