Sunday, January 31, 2010

Natukene

Minekut Kakumäele hakkavad muutuma aina iganädalasteks. Olime siis seal niisama ja, hakkasin pikalt mõtlema,et kuidagi ikka nii koduseks on see koht saanud. Tõsiselt. See ei ole enam mu parima sõbranna kodu, see on ka mingil määral minu teine kodu. Ma tunnen Anneliisi 9 eluaastast. Ja Kakumäele kolis ta mingi 5. klassis, ehk siis 4 aastat tagasi. Aga, alati on nii hea seal olla. Selline, rahulolutunne tekib. Mõnuss...
Eile käisime Buldogis siis Klausi sünant pidamas, aga oih, panime tsipakene kuuapäevaga mööda, aga ei ole hullu. Sellest siis nii palju, et alguses oli tsipa igav, aga pärast läks asi ikka väga lõbusaks. Pool kaksteist liikusime mina, Länsu, Kaarel ja Raunts Kilu juurde. Seal ol iselline mõnus istumine. Kohe tuli eelmise aasta märtsi kuu meelde. Kilu juures olid siis peale meie nelja ja Kilu veel Erko, Kutsa ja Sillu. Erko sünnipäeva kuupäevaga me mööda ei pannud. ca kella kolmest mul tekkis jube uni ja siis ma magasin seal Sillu ka Kaarli ning Erko ja veel kellegi otsas. Ja jõudsin jällegi järeldusele,et apelsinimahl ei ole kohe üldse my cup of tea. Nelja paiku liikusin koju. Jäin suht khoe magama, aga hommikul ärkasin kell 11. uni lihtsalt kadus ära. Pea tuikus natukene, ning kõht ja alaselg tegid valu. Nüüd õnneks enam mitte. Aga kokkuvõtvalt oli väga super õhtu eile ja, sai ikka päris palju erinevat kurgust sisse valatud.

Aga davaiks, teen midagi kasulikku ja siis kell viis Länsu juurde;)
Tsauka:)

Thursday, January 28, 2010

Istuvad siis kõhus kartulisalat ja banaan, mängivad kaarte. Järksu voolab neile pähe 100g. Nad ei pane tähele, mängivad edasi. Mõne aja pärast lendab kaela 200g. Uuesti ei pane tähele ja mängivad edasi. Varsti lendab uuesti pähe veel 200g. Kartulisalat ei kannata enam:" Nii, mulle aitab, ma lähen üles ja vaatan, mis toimub!"

Ülihea nagu:D Võttis lausa muigama, tavaliselt mind anekdoodid väga naerma ei aja, eriti veel need, mida netist loen.
Aga. Eile sain ilusa õppetunni. Pikemalt sellel ei peatu, aga nagu öeldakse, "omad vistad peksavad".
Eile olin no lihsalt nii väsinud ja pahur. Tulin poole trenni pealt ära, jõudsin koju. Üldse ei viitsinud midagi teha. Täna juba parem.
Aeg lendab ikka nii, et vähe pole. Homme on juba järjekordne reede.

Ma õnnitlen teid, täna on neljapäev...Selle nädala viimane;)

Tuesday, January 26, 2010

Ühest probleemist sai kaks? Njah, vist küll... Ma olen hetkel mõningate inimeste pärast mures, kaks seda ei tea ja üks vb teab. Oeh... Nagu mu loomuses ikka tahaks kohe mängida seda super herot, kes kõik korda ajab, aga ei, Marika, see kord jätad vahele, vähemalt praegu.
Homme pidime minema suusatama, aga õues on nii külm, et ma jätan vahele. Ei taha väga haigeks jääda.
Nägin täna väga imelikku und. Nägin oma unes välku ja müristamist, väga reaalne uni oli.
Olin siis oma toas Kaarliga(oli öö) ja järksu oli väga väga vali müristamine, terve tuba oli välgust täiesti valge. Ma ehmusin täiega jooksin akna juurde. Kõige naljakam oli see,et kui ma akna juurde läksin, olime me Õismäel mitte Mustakal. Esimesel korrusel korter. Jooksin kisades telefoni juurde, et maja põleb. Ema-isa ütlesid,et rahune maha, kõik on korras. Vaatasin uuesti aknast välja ja ei põlenudki enam. Olime jälle Mustamäel. Huvitav ,et välk oli läinud, aga tuppa paistis valgus, mis muutis toa täiesti valgeks, nagu oleks keegi prožektoriga tuppa lasknud. Kardinad lehvisid, sest tuppa puhus tuul ei kusagilt. Pmts...Oli jube hirm, aga suutsin magama jääda, sest Kaarel oli kõrval. Vot, selline uni siis.
Siin kohal mainiks ära, et ma olen alati müristamist kartnud, mulle lhitsalt ei meeldi väga valjud hääled. Nt, kui tehakse remonti ja puuritakse,, tekib mul kananahk. Vali muusika ei häiri, väga harva ainult.
Aga rääkdies välgust ja müristamisest. See suvi, kui ma olin Kurgjärvel(spordilaager), oli meil üks päev jube vihm, välk ja müristas. See mürin liikus aina kämpingute poole. Mõtlesime,et tõmbaks kõik elektrilised asjad voolust välja. Seda me tegimegi, aga üks tüdruk ütles,et, mis te põete, ega me surma ei saa. Aga just siis, kui me kõik välja lülitasime, käis selline pauk ja müristamine, et, kui mul oleks olnud mõni loomulikhäda, siis oleks ma vist püksid täis teinud. Kogu kämping vappus sekundiks ja kõik oli korraks palju valgem, kui muidu. Jube tunne oli. Ma olen terve elu kartnud, et äike lööb kuhugi sisse, õnneks meile ei löönud, aga see oli täpselt meie kohal.

Aga, mis seal siis ikka, elus ja terve:D

Tsau;)

Sunday, January 24, 2010

Käisin siis eile Narvas. Tulime 4. seitsme võistkonna seast. Päris tublid olime, endaga jäin küll rahule. Hommikul pidime väljuma pool kaheksa, aga ühe tüübi pärast sõitsime hoopis pool tundi hiljem välja. Ei, hästi läheb. Õnneks jõudsime õigel ajal kohale. tagasi jõudsime kolmveerand üheksa, sealt läksin koju ja isa viis Kakumäele. Seal aitasin kolm tundi Anneliisil ta õue tuppa kolida. Lõpuks olime ikka väga väsinud. Poole ühe paiku vajusin korraks voodisse ja magasin 2 tunnikest, Anneliis sõnumineeris seal nii kaua. Pool kolm ärkasin üles, silmad olid punased nagu joodikul, meik oli näos ja teksad ja pusa seljas. Kuna 3. korruselt ei viitsinud alla minnu vahetasin lihtsalt riided ära ja vajusin uuesti magama. Hea uni oli;)
Aga rääkides veel võistlustest. Mul on ikka päris ära rikutud närvisüsteem või ma lihtsalt olen liiga temperamente ja ei suuda ennast talitseda. Jah, läksin päris mitu korda närvi seal, eks piinlik oli ka. ise 17 ja käitun nagu mingi 13-aastane pube. Ei, hästi läheb. Aga, ma ise avastasin ,et ma olen palju rahulikum inimene, kui ma ei käi trennis. Kad tõesti minna trennist ära selle hea nimel, et olla rahulik jne, või üritada oma närvisüsteem nö korda saada? Ei tea, vast kannatan 12. klassi lõpuni.
Ma olin nii kohutavalt pettunud, et ma ei saanud reedel minna Liisa juurde ja ka, et ei saanud minna Buldogi eile. Njaa...pole minu teha, kui mu tuba okupeeritakse kahe Lätlase poolt. Aga jah.
Ma olen nii õudselt väsinud, aga peaks veel tsipakene seljaharjutusi tegema, mida ma kohe üldse ei viitsi teha.

Kannatage veel see paar päeva külma ära, varsti läheb soojemaks:)
Tsau!

Friday, January 22, 2010

Juba jälle reede

Jube väsimus on. Terve päev nagu läbi une kõndinud. ja homme pean ma kell pool seitse ärkama, sest ma sõidan Narva, jee-jee... See nv ei saa üldse välja puhata.
Täna siis mõned meenutavad vana aega, teised saavad oma sõpradega kokku. Mina passin täiesti üksi kodus( koerad ei loe). Jääbki aega enda jaoks. Võib-olla õpin, loen, panen asjad homseks kokku. Reede õhtul on muidugi tore õppida ka, aga aega tasub sisustada.
Täna paistis matemaatika tunni ajal päike klassi, selline kevade tunne tuli peale. Tegelikult kevad on vahel parem, kui suvi, eriti mai kuu, kui ilmad on juba hästi soojad. Mõnus ootuste aeg, klassi paistab päike, õues on muru juba rohelinem, linnud lendavad, ning peast käib läbi "Varsti on juba juuni kuu, on suvi, juba varsti...". See on mõnus. Samas, vahel on mõtlen, et las aega läheb nagu ta läheb. Viimasel ajal nkn minu arust aeg lendab, et ise ka ei pane tähele. Alles oli september ju. Alles istusime perega laua taga ja sõime jõulusööki. Jaa-jaa...
Pea on terve päev kergelt valutanud, variant 1) Ma olen trenniga natukene ülepingutanud, 2) mul on vedeliku puudus, 3) ma ei tea, mis mu peal viga on.
Tehke kõik oma reede hästi huvitavaks ja magage homme hommikul kaua:D
Ah jaa. lauoäeval jõuan mingi 20:00 paiku Narvast tagasi, lähen Kakumäele ja hakkan Anneliisil aitama tal ta õe tuppa kolida. Eks näis, kas ma poole kolimise pealt vajun kuhugi magama ära või mitte;)

Tsauka:)

Monday, January 18, 2010

ENERGIAT KUI PALJU JA TAHAKS PIDUUUUU!!!

Sunday, January 17, 2010

Is nice.

Eelmisest sissekandest võis jääda mulje, nagu ma oleks kohutavalt vihane ühe isiku peale. Noh, olingi, aga enam ei ole. Tegelikult peaks ütlema, et iga üks on oma õnne sepp ja seda me olemegi. Laupäev osutus siiski väga(Y).
Eile läksin kell pool kaks magama, vaatasin isaga Dr. House'i. Mulle ikka kohutavalt meeldib see sari. Kuigi seal on tihtipeale absurdsed sündmused, mulle meeldib, alati on meditsiinivallas asjad väga meeltmööda olnud. Ärkasin hommikul kell 10:15. Hommikul kell 7 tuli väiksem koer mind äratama, hüppas vodisse ja hakkas mu peale trampima, ise suu irvakil. Ajasin ta pahuralt ära, jah, tema ei saa aru, et ma võin vihastada, kui ta mind hommikul vara üles ajab. Koerte mõistus on huvitav asi tegelikult. Täiskasvanud koera mõistus on nagu 3-aastase lapse oma. Olgu, tundub, et 3-aastasel ei oleks veel nagu väga mõistust, aga kolmeaastane saab juba suhteliselt suurest sõnavarast aru. Aga okei, ega ma ei ole teadlane,et hakata siin fakte ette lükkama ja teil pead sassi ajama oma vb vale jutuga.
Täna lähen emaga poodidesse,et osta endale suusapüksid ja- jope. 27.ndast hakkame suusatamas Trummis käima, jeei, suusatamine, my love...NOT. Aga eks näis, äkki hakkab isegi meeldima.
Arvatavasti enamused teist veel üldse magavad, kui ma seda siin kirjutan, good for you!


Kaks hullu söövad apelsine. Üks hull küsib teiselt:"Kas sa oma apelsini ära ei koorigi?" Teine vastab:"Milleks? Ma tean niigi, mis seal sees on!"

See nali tekitab minus mõningaid mõtteid, aga ma ei oska kuidagi neid siia kirja panna. Enne kirjutasin ühe hästi pika teksti siia, aga kustutasin ära, sest ma kardan, et keegi ei saaks minust aru, mida ma selle all mõtlen. Oeh.. Üks viga minu puhul on see, et ma vägagi tihti ei oska ennast väljendada ja kui inimesed ei saa minust aru, siis ma vihastan. Mitte nende inimeste epale vaid iseenda. Jahm... vot
Aga tuduge edasi ja olge mõnusad;)
PS: Homme on kool ,ärge olge kaua üleval=)

Saturday, January 16, 2010

No milleks?

Nii palju siis super nädalavahetuses... Teate ju kõik seda tunnet, kui miski, mida te olete nii kaua oodanud, võetakse sinult järsku ära...Ei ole just parim tunne, onju? Ma tundsin eile nii jubedat viha... Sõitsin bussiga Kakumäele, klapid peas, kuulasin muusikat, ma ei pannud mitte midagi tähele ja vaatasin ainult ühte punkti, ma ei oska ettekujutadagi, mis näoilme mul võis olla. Tulin Õismäel kümne pealt maha ja hakkasin kõndima Sinilille peatusesse... Ma oleks nagu läbi une kõndinud, ma ei pannud miskit tähele, lihtsalt kõndsin. Tavaliselt, ma vaatan alati end ette, kui ma kõnnin, aga eile oli mul pilk suunatud maha. Ma ei pannud tähele inimesi, autosid, mitte midagi...Järsku hüppas mingi poiss lumehange tagant välja ja ma oleks nagu unest ärganud. Lihtsalt, järsku oleksin nagu puuga pähe saanud... Miks ma üldse vihastan, milleks, see ei anna mulle mitte midagi, sest see isik ei tea, et ma olen maruvihane. Vahetasin laulu ja kõndisin rõõmsamalt edasi. Jah...ma arvan, et ma tõesti reageerisin üle ja isegi lapsikult, aga ma olin lihtsalt nii kohutavalt pettunud... Aga, eks ma loodan, et pühapäev tuleb parem:)
Olge tubli ja nautige seda nv ning 9 nädalat vaheajani;)

Monday, January 11, 2010

Ei, hästi läheb... :D

Esimene koolipäev siis see aasta. Mõtlesin eile magama minna kell 10, mõnus uni oli ka + väheke šwipsis olek... Natukene enne kümmet hakkasin magama jääma, kui plaksti, ärkasin üles... Olin veel voodis kaheteistkümneni, siis tegin endale kaks röstisaia ja võtsin jogurti, sõin need ära ja läksin tagasi voodisse. Uuesti ärkasin kell pool 3, sest janu oli, isa vaatas ikka veel telekat, wtf nagu? Olgu, jõin oma vee ära, läksin tagasi voodisse. Enne seda mõtlesin,et võiks nina nuusata. Nuuskasin, õrnalt ja laksti, pimedas toas oli näha, kuidas valge salvrätik muutub tumedaks. Läksin toast välja hoides salvrätikut nina alla; nagu oleks keegi kraanist vett lasknud. Rebisin endale paberrätikuid, tegin need jääkülma veega märjaks, ühe tüki toppisin ninna ja teise laotasin ninale. Istusin nii 5 minutit vannitoas kraanikausi kohal. Õnneks läks veritsemine ruttu üle, fiuh, ja vererõhk ei hakanud ka pähe. Läksin tagasi voodisse ja jäin LÕPUKS magama. Hommikul sain väga kenasti üles, üllatus üllatus. Tunne oli, nagu oleks 12 tundi magada saanud. Koolis lõi väsimus pärast teist tundi pähe. Koolipäeva lõpuks olin ma uimane ja väsinud ja naersin kõige peale. Pärast kool isain Kaarliga kokku, käisime poes ja läksime minu juurde. Totulotukas oled, et öösel ei maganud. Pmts, natukene enne kella nelja otsustas Kaarel, et minu voodi on väga hea ja soe ning mina kõlban väga hästi kaisukaruks(A) Aga läksime siiski õue.
Tegin oma inka ära ja peaks raamatut lugema,hetkel veel ei viitsi, aga õhtul kindlasti ja peaks varem magama minema, muidu ma homme täitsa laip;)

Sunday, January 10, 2010

Triin wanted the truth

I’m loud.
I’m sarcastic.
I sometimes cry easily.
I’m easy to get along with.
I’ve smoked.
I drink coffee.

My Appearance
I’m shorter than 5’5.
I wear makeup.
I’ve had braces.
My ears are pierced.

Relationships
I’m in a relationship now.
I’ve been in love more than two times.

Friendships
I have a best friend.
I have at least ten friends.
I’ve gotten a phone call in the last 48 hours from a friend.
I’ve been in a serious fight with a friend.
I can trust at least five people with my life.

Experiences
I’ve been on a plane.
I’ve been on a train.
Someone close to me has died.
I’ve taken a taxi.
I’ve taken a city bus.
I’ve made a speech.

Music
I listen to some pop.
I listen to techno.
I listen to rock.
I’m one of those people who play songs repeatedly until I hate it.
I download music.

Television
I’ve seen but I don't like The OC.
I’ve seen and like America’s Next Top Model.
I’ve seen and like CSI.

Family Life
I get along with both of my parents.
I’ve made my parents cry.
I’ve lied to my parents.
I’ve lied to my parents about where I am.
I’ve lied to my parents about what I’m doing.
I’ve lied to my parents so I’d be allowed out.

Hair
I’ve cut my hair in the past year.
I’ve dyed my hair in the past year.
I'm red.
I’ve been light brown.
I’ve been brown.
I’ve had streaks.
I’ve curled my hair.

School
I’ve thrown something at a teacher.
I’ve yelled at a teacher.
I’ve been sent to the principal’s office.
I’ve walked out of class.
I’ve failed a test.( Kontrolltöö siis ikka)
I’ve cheated on a test.( Kontrolltöö)
I’ve helped someone else cheat on a test.
I’ve failed another class.
A teacher has called my parents.
I’ve been caught skipping.

Nii ta on siis;)

Friday, January 8, 2010

Tough night, huh? No shit!

Eile oli suhteliselt rahulik päev... Samas, kuidas võtta. Eile oli nii väsitav päev tegelikult, olin unine, uimane ja nõrkus oli. Ajal, millal me kutsudega jalutasime tekkis mul suur tahtmine minna linna...Aga võta näpust, keegi ei saanud tulla... Oleks sinu kutsunud Länsu, aga ma tean ,et tihti sa ei viitsi pikki jalutuskäike teha(A). Aga õhtul lugesin natukene, olin arvutis ja vaatas isaga telekat. Hull uni oli ja keha valutas imelikult. Hmmm... Läksin pesema ca kell 00:15. Läksin voodisse, kohutavalt külm oli. Tõin kraadiklaasi ja mõõtsin palavikku. Näitas 37,0. Okei, ei ole nii hull. Magama ma ei suutnud jääda enne kella nelja hommikul. Õigemini, ma tukkusin ja nägin hullult palju unenägusid, aga rämedalt külm oli. Umbes kell neli ma mõtlesin uuesti palavikku mõõta. Ja oi! Palavik oli tõusnud 37,7 peale. Positiivne. Ma vihkan seda tunne, kui oled haige, silmad valutavad, higistad külma higi ja teki all on kohutavalt palav, aga kui võtta tekk pealt ära on kohutavalt külm. Pidin kogu aeg patja keerama, sest see muutus väga kuumaks. Aga, kuidagi ma suutsin magama jääda. Magasin üheksani, kuni mingi idioot 5. korruselt hakkas haamriga taguma. ma ei tea, mida ta seal tagus, aga ta tagus kella kaheteistkümneni... No what the hell? Kuidas inimesed haamriga naelu seina, põrandasse, mööblisse jne löövad? Nael läheb paari löögiga sisse ja, mis ta tagus neid naelu igale poole või ja minut aega järjest, väike paus ja jälle minut aega tagumist. Ma ei tea, taoks talle selle haamriga talle mõistuse pähe! Kurat küll, jah, ma olen vihane, ma üritan vaheaja vimastel päevadel magada hommikuti, aga ei ,ta taob hommikuti. Ps, see ei ole esimene hommik, kus ta taob, lihtsalt täna viskas mul see tõsiselt üle. Mul ol iisegi mõte minna ta ukse taha ja mölisema hakata. Õnneks ma olin nii väsinud,et ei läinud. Jah...vb ma lähen kergesti närvi, ma ei oska öelda, aga noh, eks ma siis tukun päeval;)
Võtsin palavikku alandamis tableti ka, kuna köha ja nohu mul ei ole ja misk imuu ei valuta. Imelik, kust see palavik küll tuli? Dunno
Peaks ka mõni päev minema oma uhke kaameraga pildistama seda ilusat ilma, kui ma vaid oskaks seda kasutada...

Lõpetuseks tahaks öelda seda, et tahaks väga minna snookerisse ja mängida pokkerit ja nautida rannas kuuma liiva + juua kõrvale Gini ja olla niisama.
Vot

Wednesday, January 6, 2010

No nii no nii no nii!

Varsti on kool, aga mul on nii suva, sest tuju on nii hea.
Hommik oli mul täna kiire. Olin Kakumäel ja pidin hommikul üles ärkama kell 9:00, et jõuda 10:16 bussi peale. Aga ei, ma panin äratuse kinni j ärkasin alles kell 10:09...Kuna mul oli kosmeetik kell 11:30, mis asub Mustamäel, siis ma hüppasin püsti, panin riidesse, vaatasin uue bussi aja ja jooksin kodunt(tegelikult Anneliisi juurest) välja nagu mingi tuulispask. Muidugi ei jõudnud ma ei süüa, ega juua, ega pesta ennast. Sumpasin läbi lume bussipeatusesse, tulin 21 pealt Lilles maha ja läksin Ülase peatusesse, õnneks tuli troll nr 9 pmts kohe. Jõudsin isegi kodust läbi käia, võtsin saiaviilu, jõin mahla peale ja jooksin kosmeetikusse. Jõudsin õigeks ajaks.
Jõudsin koju nii umbes natukene enne ühte, kella kaheks tuli Kaarel minu juurde. Käisin täna veel apteegis mingit puhastus asja ostmas, et puhastada kõrva, sest ma tegin ühe kõrvaaugu juurde. Siis veel Prismas ja sealt koju. Mängisime pokkerit ja olime niisama mõnusad ja lahedad:D
Selg on eilsest piparkoogi tegemsiest rämedalt valus:S Aga elab üle.
Olge mõnusad ja nautige veel vaheaega! :)

Tuesday, January 5, 2010

Ei oska öelda...

Ma ei oska siia midagi kirjutada... ma küll teen palju asju, aga tuimalt kirjutada, mis ma päeva jooksul tegin ei ole vast väga mõtet... No, okei.
Käisin täna hommikul Siilis, siis läksin Kaarliga minu juurde, sealt snookerisse, mängisime 2 tundi, ma sain 2 korda pähe ning siis jälle koju. Nüüd loodan Anneliisi kätte saada ning minna linna ja peaks poodi ka minema.
Vot... Tahaks siia kirjutada asju, aga samas, väga ei taha ka. Ei oska öelda. Ehk tuleb motivatsioon tagasi ja ma leian, millest kirjutada:)

Saturday, January 2, 2010

Lumi...

On siis aasta 2010... Minu jaoks oli 2009. aasta väga tore, lihtsalt suurepärane ja ma olen õnnelik selle aasta üle. Aitäh teile kõigile!
Õues on lihtsalt nii ilus ilm. Eile õhtul jalutasime Kakumäel Anneliisiga...see vaatepilt oli VAPUSTAV! Lumi oli põlvini...ilus valge pehme lumi. Mõnus.
Peaks midagi tarka tegema see nädal, mis tuleb, nt lugema raamatu läbi.
Aga olge tubli ja nautige ilma, tsau!