Thursday, December 31, 2009

Hull rabelemine

Eile jäin magama pärast kella kahte(öösel). Terve öö ei saanud und, olin poolunes, näign mingeid haigeid unenägusid. Pidin ärkama kell 11:00. Ärkasingi. Kogu keha valutas ja silmad olid paistes magamatusest. Oeh... tegin siis endale süüa ja läksin korraks arvutisse. Pmts kohe istuti mulle selga ja kamandati koristama, oh jah, tore hommikupoolik. Koristasin ning pärast aitasin emal tund aega vb isegi rohkem süüa teha. Peaks täna veel pessu jõudma, ning õhtul kuulama uuesti ühe inimese arvamust, et uut aastat peab vastu võtma perega... Big deal.
Kõht on tühi, aga süüa ei taha. Loodan, et tänane õhtu/öö tuleb lõbus;)

Wednesday, December 30, 2009

=)

Käisime täna suure seltskonnaga koertevarjupaigas kutsudega jalutamas. Suutsime ikka ühe heatoe aasta lõpuks ära teha. Mõnus oli, kuigi seal haises nagu loomaaias. Käisime ka kasse vaatamas. Vot sellsit vaatepitli ei näe iga päev. Igal pool olid kassid, eri värvi ja erinevas poosis. Kaks kassi meeldisid mulle väga, sellised mõnusad pugejad olid, üks oli valge mustaga ja teine hallikas triipudega. Ühele pani vist Ott mingi totra nime ka, ei mäleta. Kell neli liikusime siis koju, õnneks tuli buss ruttu. Jõudsin väsinuna koju ja pidin enda koertega õue minema. Oeh...mõnus mõnus on olla. Hommeon 31. detsember, aastavahetus. Võtame siis kõik koos selle aasta suure hurraaga vastu!

Tuesday, December 29, 2009

2 blogi ühe päevaga

Lugesin 45 minutit raamatut, päris okei raamat on. Hea meelega oleks edasi lugenud, aga ma olin nii kohutavalt väsinud, silmad lihtsalt vajusid. Arvestades veel seda, et mul on selg haige ja mul on soovitav õppida ja lugeda voodis kõhuli, polnud mingit probleemi lükata raamat eemale, tõmmata endale tekk tervenisti peale ja vajuda pehme padja peal sügavasse unne. Magasin kella kolmveerand seitsmest kella üheksani. Kohe pärast seda sõin ja nüüd passin msnis... Vast hakkan öösel seda raamatut edasi lugema;)
Aga, üks asi veel... Ühel mu tuttaval on kohutavalt raske praegu, ma ei hakka nimetam nimesid,sest te nkn ei tea teda. Aga, ta emal oli eelmisel nädalal astmahoog, teda ei suudetud aidata kodus, ta viidi ruttu haiglasse. Kogu see aeg oli ta hapnikuta. Haiglas jäi ta süda 3 minutiks seisma. Kudiagi äratati ta ellu. Aga hapnikupuuduse tõttu, sai ta aju kohutava kahjustuse. Hetkel on ta olnud juba mitu päeva aparaadi ja tilgutite all, mis aitab tal elada ja hingata. Täna saadi teada, et, kolme päeva pärast saavad paljud arstid, kes teda ravivad kokku, ning arutavad, kas ta suudab elada ja, kas on mõttet teda aparaadi all hoida. Ning, kui jõutakse järelduseni, et see aparaat ei muuda midagi paremaks, lülitatakse aparaat välja...ning üks inimene on jälle siit maamuna pealt läinud. Ses suhtes, et mind see teema ei puuduta, ma ei suhtle selle inimesega pmts üldse. Ma ei tunne kurbust, et nii juhtus...Aga millegi pärast oli mul vaja see siia kirjutada. Sest, kui minu emaga peaks midagi juhtuma...Ma ei tea, mida ma teeks. Jah, ma peaks talle kaasa tundma, aga see ei muuda midagi. Ma ei taha jätta kalgi inimese muljet, aga lihtsalt. See asi pani mind veel rohkem hindama seda, mis mul on: mu pere, mu sõbrad, ning sina K.
Aga okei, ma lippan varsti õue, tsau!

Mõnussss....

Eile oli väga mõnus õhtu. Käisime meie suure seltskonnaga metsas kelgutamas ning lõpuks tegime lumesõda. Väga super oli. Kahju, et ma pidin varem ära minema, aga, vähemalt oli siiski väga lõbus.
Täna sain oma klassiõega kokku, jalutasime Nõmmele, käisime raamatukogus. Tagasi tulime läbi Rahumäe surnuaia. Kellegi matused toimusid, seega, me keerasime suurelt teelt kõrvale,et mitte neid leinavaid inimesi segada. Sellega tulid mulle kohe meelde mu ristiema matused...oeh jah. Istusime bussi peale ning sõitsime Katu juurde koju. Sinna tuli ka teine klassiõde, MiniKatu. Istusime siis seal, rääkisime, vahepeal olid suitsupausid( vannun, käsi südamel, et mina ei suitsetanud). Suutsin oma keele teega ära kõrvetada. Kolmveerand neli liikusin koju, et saada kokku Kaarliga ning minna kutsudega õue.
Lootsin saada oma parima sõbrannaga kokku, aga ta sünnipäeval. Damn...Eks siis loen oma Stendhali "Punane ja musta". Hopefully on hea raamat.

Monday, December 28, 2009

...

Eile rääkisin Musiga kella neljani öösel msnis, kuni mu iPodi aku oli kuut, ning ma keerasin magama. Eelneval ööl olin maganud 5 tundi, täna9. Thumbs up, läheb hästi:P
Ootan aastavahetust!

Sunday, December 27, 2009

Lõpuks sai süüa, weeeee!!!

Kõht on nüüd täis ning saab rahulikult kirjutada.
Eile siis saime Tibuga kokku ning jalutasime Oti juurde, olime seal heal juhul 10 mintsa, saime oma kingid ning liikusime kolmekesi tagasi Mustamäele. Kõndisime siis reipal sammul; mina, Kaarel ja Länsu lumehangedes. Länsu läks siis Kutsa juurde ning meie kahekesi minu juurde. Panin viisakamalt riidesse ning läksime buss nr. 10 peale. Läksime Nõmmel maha ja läskime raudtee poole. Varsti tuli rong. Astusin rongi ning valisin koha akna kõrval. Otsustasin, et ostan sooduspileti, mis seal siis ikka. Kui lõpuks piletimüüa suvatses minu poole ka vaadata, ulatasin ma talle 25.- ning ütlesin, et soovin sooduspiletit Sauele. ta siis trükkis need andmed sinna müsteerilisse aparaati, ning ulatas mulle pileti, ning hakkas sobrama oma kotikeses, et anda õige summa tagasi. Sain tagasi kümnekroonise ja kaks viiekroonist. Suure kahtlusega võtsin need vastu. Vapsee, 5.- soodukas:D Nii võiks alati olla...suvel oli nt. soodukas mingi 13.- Aga jah, sõitsin tasakesi seal rongis ning mõtisklesin omaette. Läksin Sauel maha, ning pidin Anna ära ootama, kuna ta ei osanud minna Triinu juurde. Väga tore on otsida inimest, keda pole kunagi näinud, õnneks leidsin ta suht kohe pimedalt perroonilt üles. Sammusime siis kergel sammul Triinu maja poole.
Jõudsime mingi pool tundi varem kohale. Tundsin ennast nagu kodus, võtsin puldi kätte ja uurisin kanaleid:D tasapisi jõudsid kõik kohale. Ainult et, Liis jäi 3 tundi hiljaks8-) Ei, mis, me ei muretsenud Triinuga üldse, mkm:D Aga...kuidagi nukker oli see kõik(A) Minu idee mängule" Ma pole kunagi..." ei võtnud vedu, eriti, kui pakkusin, et tooks poest viina, damn, kahju:/ Noo..mängisime siis kaarte ja vaatasime telkut:D Mingi hetk oli tunne, et peaks suud kinni hoidma, paljudele vist ei istunud nilbused hästi8-) Aga, damn it, ma olin outsider seal, ma olin ainuke, kellel polnud prille:D JA MA OLEN UHKE SELLE ÜLE!!! (A) :) Kümne paiku läks Anna ära, saatsime ta rongi peale...Üheteist paiku läksid vist kõik ära. Jäime siis mina, Triin ja Liis. Vaatasime Silent Hilli, väga sürr film oli, üldse ei meedinud. Siis vaatasime The Notebooki, romantiline draama...Ojaaaa...just selliseid filme ongi mul hetkel kõige rohkem vaja(Y). Vaatasime siis seda ning rääkisime juttu. Kogu aeg kartsin seda, et kohe, varsti võib tulla mul pisarad silma..Aga ei, see film ei länud mulle üldse peale, fiuh, väga tore:D Okee...kui see oli
vaadatut, passisime Simpsoneid ja Family Guyd. Kell oli mingi kolm, kui me läksime pesema ja heitsime voodisse, mina ja Triin magasime Triinu toas ning Liis magas diivanil elutoas. Oletasin ,t nüüd lähme magama, aga ei, hammaste pesuga läks uni ära. Rääkisime Triinuga kella viieni juttu, mitte niisama mingit mõttetut plära. Päris tõsine teema käis need 2 tundi, ma loodan, et ma aitasin sind natukene, Triin=)
Hommikul pidin minema 11:17 rongiga, ärkasin kell 10:15. Jeei, ma sain magada 5 tundi(H)Jõudsin kenasti rongi peale. Kuna, pidime Musiga snookerisse minema, helsitasin talle, aga damn, ta telefon oli väljas:D Okei, peas käis läbi mõte..."Kuhu ma minema peaks, Kändu, Siili, Pepsisse või koju msni?" Olgu, istusin rongis, ning üritasin otsustada, mida teha. Seal samas vagunis oli 3 väga purjus meest, ei nad ei laaberdanud ega karjunud, lihtsalt olid omadega sassis ja ajasid lolli juttu suust välja. Väga õõvastav oli neid vaadata. Räägiks pikemalt neist ja, mis tundeid nad minus tekitasid, aga see veniks vist väga pikaks. Aga vahet poel, see sissekanne on niigi pikk...Keegi ei ole sunnitud seda lugema, aga siiski, sa loed hetkel, nii et, loe ka need paar rida ära, kui viitsid;) Pmts, neid mehi vaadates, käis peast läbi1) nende meeste naised on väga õnnetud või siis samasugused jotad2) nendel meestel polegi naisi. Ma ei tea, see kolmik pani mind lihtsalt mõtlema, mida teeb alkohol inimestega, seltskonnas on tore seda juua, pidudel...niisama lõõgastumiseks, aga päris rõve, kui haiseda sigalakkutäis kuskil vagunis ja kaanida aina rohkem sisse. Kõige parem oli ikka see, kui rong seisis Padula peatuses, ning üks mees küsis:" Miks me seisame?" Piletimüüja vastas, et seisame nii kaua, kuni te kaineks saate. Sama tüüp naeris selle peale ning vastas:" Noh, siis me küll siit enne uut aastat ei liigu!" Haha, mul käis sama mõte tol momendil peast läbi;) Okei, tulin Nõmmel rongist maha, ning otsustasin minna Siili, kuna rongis olin helsitanud Musi vanaemale ja küsinud, kas ta on äkki Siilis, ning ta pidavat magama veel. Super, vähemalt saan ta kätte. Jooksin 36 peale, läksin TTÜs maha ja läksin troll nr. 3 peale. Trollis sain Kaarli kätte, jess, tuli välja, et ta Pepsis juba. Hüppasin trollist maha ja liikusin lennates Pepsi poole. Mängisime siis snookerit mingi tund aega. Väga hea mäng on tõesti(Y) Pärast läksime Sõõriku kohvikusse, jõime teed, ning läskime jalutama. Rääkisime pikalt ja laialt, aga seda ma ei aruta siin. Kodus vahetasin riided ära, ning läksime Musiga Siili...Oi, väga tore oli tõesti, siin ka ei hakka peatuma pikalt, ärge küsige.
Aga mingi veerand kuue paiki sain Länsuga kokku, sry, et su ära ehmatasin alguse(A) Läksime Krissuse, ning pärast Länsu juurde. Passisime seal uudiseid, ning pool kaheksa liikusime Pepsisse. Seal olid siis Kutsa, Erko ja Elise. Mängisin ka natukene, sain paar palli sisse ka ikka kenasti. Piljard on ikka nii pagana kerge pärast snookerit:D Kella üheksaks liikusin kokku ja läksin Tibuga õue kutsudega jalutama. Väga kaua õues ei olnud, sest mõlema jalad oli märjad ja külmad.
Aga jah, sõin ma täna enne seda, kui koju jõudsin ainult ühe võileiba, paar tassi teed, üks kohv, mingi 4 pisikest saiakest ja üks mandariin(Y) Aga, jõudsin siis lõpuks koju mingi kolmveerand kümme, lülitasin arvuti sisse ja SÕIN SOOJA TOITU:D Nüüd on kõht mõnusalt täis ja hea on olla. Peaks välja magama, ainult viis tundi magatud ju;)
Aga, homme hommikul poodi, ning homme värvin juuksed ära...roheliseks:D Aga why not, oleks ma punkar siis kindlasti;) Aga ei värvi roheliseks. Arvatavasti jaanuari lõpus olen jälle blond, aga hetkel mitte, vot.
Aga olge tubli, varsti on uus aasta. Uuel aastal uue hooga, onju, K.? (A) :)

Saturday, December 26, 2009

Enesetunne(N)

Ärkasin hommikul umbes kell üheksa üles, vasak ninapool oli kinni, panin tilgad ninna ja üritasin magama jääda. Suht raske oli, arvestades seda, et mõlemad koerad kiunusid, kuna tahtsid õue ning kõhus keeras nagu pesumasinas. Kuidagi suutsin magama jääda, kuigi ärkasin iga poole tunni tagant üles:( Süda peksis hullult ning ma sain lamada ainult selili jalad kronksus, nagu wtf... Vb kõhus keeras, sest ma polnud eile söönud sooja toitu, vaid niisama banaane ja salateid. 8-) Tasuks vist vererõhku mõõta... Njuu, aparaadi ekraan näitab 104/56 ning pulss 76...Njaa, Ülemine on minu jaoks tsipa kõrge, alumine on korras, aga eks see pulss lippab natukene kiiresti. Oh well...
Täna lähen siis oma sõbranna sünnipäevale, Sauele, jään ööseks ka, ning tulen homme tagasi mingi 12 paiku:D
Üritan peale selle hädise võiku endale veel jogurtit sisse pressida;)

Friday, December 25, 2009

Ära karda, kõik saab korda!

Sain täna kokku üle väga pika aja oma täditütrega, jalutasime niisama Siilis ning siis läksime Mäkki, sõime seal ja rääkisime. Hiljem läksime tagasi koju.
Oeh...eelmine sissekanne võis jätta mulje, nagu mul oleks midagi kohutavalt halvasti...See ei ole, nii, kuigi kõik ei ole ka 100% hästi. Aga ma arvan, et pärast aastavahetust läheb kõik jälle paremaks:D
Tahaks väga midagi süüa...kõht on tühi, aga toit ei taha üldse sisse minna:P

Ja-jah, häid jõule tõesti...

Selle aasta jõulud siis...nagu ikka, läksime vanaema-vanaisa juurde(isapoolsed). Sinna tuli ka minu emapoolne vanaema. Istusime, sõime rääkisime juttu. Muidugi oli tunda õhus pinget pärast seda jutuajamist, mis mul kodus oli olnud. Aga, üllatus-üllatus, see jutt hakkas isegi mõjuma. Pärast söömist jagasime kinke laiali. Kui kingid said jagatud, jõime teed, noh, tegelikult, kes teed, kes veini. :P Selle õhtuga olin ma ära joonud( üle väga pika aja) , pokaali šampust, pokaali ühte veini ja pokaali teist veini. Ega need veinid väga ei maitsenud, aga mulle öeldi, et ma võiksin proovida. Noh, proovisin, ja nüüd olen veel rohkem kindel, et ma ei ole veinisõber:P
Kõik teavad, et elu on lühike ja seda tukeb nautida jne jne. Ning asi, mis rikub paljude elu, on rutiin. Heh, jah. Olemine rutiinis tekitab stressi ja võtab kogu elu isu ära, ning ka sellest välja tulemine on esialgu raske ja stressitekitav. aga me oleme tublid, me saame hakkama. Me ei tule sellest kaotajatena välja, me oleme võitjad(A) Need, keda se teema ei puuduta, ei saa aru, mis tuunet tekitab rutiin, ning, kui raske see tegelikult on. Ja K. , ma tahan, et sa usuksid meisse ja ei kaotaks lootust ega kannatust(A)
Ei, ma ei tahaks kõlada, nagu kõik oleks halvasti, ei ole. Tunneli lõpus on valgus, mis paistab silma, ning varsti näeb ka väljapääsu sellest tunnelist ja saab uuesti olla õnnelik, nagu enne, nagu suvel, nagu enne suve.
Aga ei, ma ei taha lõpetada siin kurval noodil. tegelikult varsti tuleb aastavahetus, mille ma veedan koos oma sõpradega ja kullakalli Kaarliga:) Nii et, olge kõik rõõmsad ning üritage leida ja teha uusi asju, mida teha, koos lähedastega! =)

Wednesday, December 23, 2009

Vaheaeg

Täna oli siis viimane päev koolis. Kella üheksaks kooli, klassijuhatajatund ja siis kirikusse. Mina kooli ei läinud, sest kirikuproov algas kell kümme. Jõudsin siis täpselt kümneks kohale, inimesi oli üllatavalt vähe. Tegime oma proovid ja asjad ära, ning siis ootasime, kuni kell saab üksteist. Päris palju inimesi tuli, mis oli väga rõõmustav=) Enne oma esinemist otsisin pilguga Länsut, ning lõpuks leidsingi, jeei:P
Pärast kirikut läksime koos Länsu ja Liisaga siis trolli peale. Sõitsime Sääseni ning läksime edasi Prismasse koos Länsuga, ostsime seal mandariine ja Länsu muretses ka ühe kingituse;) Lõpuks jõudsime tema juurde, kus ma oma kingi talle üle andsin. Mul on hea meel, et sulle meeldis mu kingitus=) (A). Seal siis Länsu lõpetas salati ära. Väga maitsev oli(Y)
Natukene pärast kahte hakkasime Leholasse liikuma. Pärast poolt kolme saime Kaarliga tema maja ees kokku, ootasime Anneliisi ära, kes andis mulle kingi üle, ja läksime Kristiinesse. Seal me läksime lahku, mina ja Anneliis ühele poole, Kaarel ja Länsu teisele poole( kuidas oleks muidu saanud Kaarel mulle kingituse osta;)) Senikaua ostsin ma oma sõbrannale, kes peab oma sünnipäeva see laupäev, kingituse ning läksime siis Anneliisile saapaid ostma, ning leidsimegi. Kolmveerand neli saime uuesti peaukse ees kokku ja hakkasime koju liikuma. Länsu läks Siilis maha, Kaarel Lepistikus, meie sõitsime edasi Liivakusse.
Koju jõudes andsin Anneliisile tema kingi üle. Oline natukene niisama, ning siis läks ta koju.
Kaarlil, Rauntsil ja vist ka Lauril on täna aastalõputurniir. Loodan, et teil läheb hästi. Kivi kotti, brake a leg jne:D

Siiski siiski, soovin kõigile kauneid jõule!!! =)

Tuesday, December 22, 2009

Jõulupidu

Jõudsin siis kooli jõulupeolt tagasi. Väga lahe ja mõnus oli. Sai oma hääle ära karjutud(klassivend, paralleelikas ja kunagine tuttav panid bändi kokku ja esinesid).
Aga algusest peale siis. Tulime kõik kooli ,vaatasime oma etendava video üle ja viisime söögid ja asjad saali. Iga klass ol isaanud endale mingi laulu( Esti laul), mille nad pidin esitama, kas näidendina, või ette laulma vms. Meie tegime siis video. Esinesime me eelviimasena, tundus , et publikule meeldis. Just enne meid esines siis bänd. Alguses tulid kõik lava ette, tasapisi läksid kõik tagasi oma kohtadele. Mina ja veel kolm klassiõde jäime sinna, tantsisime, karjusime ja elasime kaasa. Kohutavalt palav oli seal lava ees ja kõik vaatasid, kuidas me seal tõmbleme, aga tol hetkel see ei huvitanud meid. Esinemiste vahel olid pisikesed mängud. Suht sellised, mõttetud olid:D Aga, kui kõik olid ära esinenud, suundusid kõik klassid oma klassidesse ja jagasid oma kingid seal ära;)
Siiani kõrvad kumisevad:D Vähemalt ma suutsin tänase päevaga oma halva tuju ära saada, mis on super. =)

Nonii...

Otsustasin hakata ka blogima, vaadates, et see nii popiks meie seltskonnas saanud:D
Aga jah, täna siis oli koolis Piparkoogiturniir, ehk gümnaasium mängis omavahel ( põhikool ka) võrkpalli... esimese mängu mängisime siis 12. a klassiga. Pähe saime, teise mängu 10. ja noh...eks neilt saime ka pähe... See on see, kui minna väljakule arvamusega, et noh ..10. klass, mis seal siis ikka, teeme ära. Aga tagajärjed on siis sellised: paistes sinine käsi, et ei saa isegi rusikasse panna :( Aga noh jah.
Eilesest ka siis natukene. Paari sõnaga... kohutav päev, ei taha isegi mõelda. Selles ei ole keegi süüdi, peale mu enda. Aga jah, mul endale jääb liigagi tihti mulje, et üksinda, muutun ma täiesti teiseks inimeseks, inimeseks, keda keegi pole kunagi näinud... Mis on ka positiivne, kui ma oleks seltskonnas selline, nagu üksi olles, siis ma oleks üks paras nightmare.
Aga, vaadates üle eilsed msni jutud K.-ga, siis ma olin ikka parajalt egoistlik tol hetkel, ega tuletanud meelde suve ja muid asju, mida mina olen halvasti teinud. Ma ei taha muutuda egoistiks, kellel on suva teistest...

Õhtul on siis gümnaasiumi Jõulupidu, nii naljakas, kui see ka poleks, on põhikool ka seal. Njah:P Loodan, et siis tuleb hea õhtu.

Peab vist tõdema, et keegi ei tea minu päris mina, isegi mina ise...